torstai 31. heinäkuuta 2008

PÄIVÄ 14-15






Eilen Hannu tais miksailla. Ei tiedetä varmasti. Niin väitti.


Tänään oli K.A.O.S-D:n biisin soolon loppuun vienti, Donen intro + akustisen biisin (lukekaa TAIDE PLÄJÄYKSEN) säveltäminen + nauhoittaminen. Meni alle puolituntia koko hoidon loppuun viemiseen. Hyvä me! (petytään kuitenkin).


Huomenna Sakke tulee vetämään puhtaat vielä ja homma on sen jälkeen siinä. Sitten miksaillaan enään. Hannu soittele joitain kosketin juttuja jonnekkin. Ei tiedetä minne (vielä).


Tähän loppuu tämän myötä myös tämän blogin päivittäminen. Joitain kuvia lisäillään, jos niitä löytyy vielä. Tuosta muttereiden vääntelemisestä kun en siitä mitään tajua, niin ei ole kirjoiteltavaakaan.


Jarno vääntelee Tampereella kansia ja aika perkeleen hyvälle näyttää mitä ollaan tähän asti saatu niitä nähdä.


Nettisingle julkaistaan, kun masteri on valmis ja koko levyn julkaisemisesta tiedotetaan sitä mukaan kotisivuilla mitä on kerrottavaa.


Summa summarum. periaatteessa koko levyn soittopuoli oli 10 päivää ja laulut 3 päivää. Loput meni/menee hienosäätöön. Ensiviikon perjantaina olisi kaikki valmiina miksauksineen päivineen. Suuria pettymyksiä nyt ei perus pettymyksien päälle ollut, mutta niitä varmasti tulee (vielä). Mitään maksaa suurempaa ei rikottu, (kai) häiriötä kanssa ihmisille aiheutettiin ja rallit voi haistaa pitkän paskan.


T: Joonas, reppanat and mr. alkoholi manageri Rannanpää


PS. Sohwilla harjakaisissa.






K.A.O.S-D:sooloa

Ei kommentteja: