torstai 10. heinäkuuta 2008

Päivä 1 (13.7.08)

PÄIVÄ 1 (13.7.08)

Herra nauhoittaja saapuu studiolaitteistoineen lutakkoon polkupyörällä puolen yhdentoista aikoihin. Mie, Ville ja Sakke ollaan saatu jo kamat salinpuolelle reippaasti ennen ja korkattua aamu kaljat. Kioskit pystyyn sermeineen ja laitteineen ja soundin hakuun. Tilana lava osottautu odotuksien mukaiseksi ja tilasoundi siihen mitä lähdettiin hakemaan. Eli läskiä soundin ympärille! Päivitellään jossain välissä ihan tuota tekniikkapuoltakin tänne, kun on oikeat ihmiset kertomassa, että mitä milläkin ja miten. Vielä kun joku kertoisi että miksi...

Viiden jälkeen päästiin jo kokeilemaan tositoimia. Reuhka soitteli demokitaroita ja Ville saikin meidän euroviisu - osion Blinded Eyesin ja Flesh, Joy & Pleasurin soitettua. Huomenna jatkuu sitten nopeimmilla.

Lissäillään niitä kuvia sitä mukaan mitä kameroista saadaan siireltyä.

-Joonas Paananen-

TUNNELMIA ENNEN STUDIOTA

Örpsistä vaan!!

Eli sunnuntaina alkaa dybyytti rieskan nauhoitukset, ja homma on ristitty nimellä Killing Art of Self-Deception. Kerrottakoon tässä vähän alku kuulumisia miten homma on kevään ja kesän mennyt.

Miehistö on taas muuttunut, mikä ei meidän tapauksessa hirveä yllätys ole. Eli levyllä tulee soittamaan seuraavanlainen kokoonpano:

Sakari Paavola - Vokaalit
Joonas Paananen - Kitara
Tuomas Kauppinen - Kitara
Tuppu Kumpulainen - Basso
Ville Halonen - Rummut

Hommanhan piti alunperin alkaa jo tuossa heinäkuun ihan alussa, mutta ongelmitta ei tietenkään onnistunut. Meidän entusen kitaristin oli pitänyt varata tuo Tanssisali Lutakko meidän käyttöön, mutta eipä ollut sitä tehnyt, joten homma sai kaksi viikko takapakkia. Myös hänen piti nauhotella tuo levy, mutta sekään ei putkeen mennyt ja nyt nappuloita pyörittelee Hannu Honkonen. Onneksi mies tarjosi auttavaa kättä, kun alunperin oli puhe, että hän vaan miksaa ja masteroi rieskan.

7 viikon intensiivisen treenin aikana ajettiin uudet ukot sisään ja kirjoltiin muutama ralli. levyn biisi lista näyttää tältä (ei järjestyksessä)

1. K.A.O.S-D
2. Blinded Eyes
3. Color of Violence
4. Flesh, Joy & Pleasure
5. Joku yritys
6. Dead End Road
7. Hate and Other Commendations
8. Resurrected
9. Done is Done

25 päivää kaiken kaikkiaan tuota mikauksineen ja masterointineen tehdään ja kassellaan mitä sieltä tulee. Tänään on vielä viimeiset treenit, ja huomenna viritellään hommat valmiiks, että sunnuntai aamuna päästään etsiskelemään soundit kohdilleen.

Tätä päivitellään kuvineen sitä mukaan aina kun on päiviteltävää.

VENOM!

- Joonas Paananen -

Ei kommentteja: